Kategória Vásárlás

A központi szellőztető megoldja a gondjait

Központi szellőztető

Szüksége van egy igazán profi szellőztetőre? Akkor jó helyen jár! A lakasszelloztetok.hu csapata szívesen áll a rendelkezésére ebben az esetben. A központi szellőztető szinte azonnal megvásárolható a honlapról. Persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy tervezésre is szükség lesz a rendszer kiépítése érdekében. Felújítás esetén, elsősorban az egyhelyiséges termékeket éri meg előnyben részesíteni. Ezeknek sokkal egyszerűbb az üzemeltetése. Új házak építésénél is tanácsos a hővisszanyerős rendszereket választania.

Ebben az esetben valamivel bonyolultabb a kiépítés. A központi szellőztető helyett, lehet még vásárolni folyamatos üzemű, elszívó ventilátort is. Azonban, szakember segítsége nélkül nem előnyös dönteni ebben a kérdésben. Sokszor külön tervezésre van szükség a rendszer létrehozásához. A fentebb megemlített weboldalon hatalmas készletből lehet válogatni a központi szellőztető tekintetében. A vállalat dolgozói akkor is tudnak megoldást ajánlani, amennyiben Ön nem tud túl sok pénzt rászánni a termékek megvásárlására. A választásnál rengeteg tényezőt kell majd figyelembe vennie. Sokat fog számítani az energia-osztály, hiszen ennek a segítségével jöhet rá, hogy mennyire lesz drága az üzemeltetés. Lehetőleg az alacsonyabb energiafelhasználású termékeket részesítse előnyben! Például, a Zender Comfoair 550 minden szempontból elégedettséggel fogja eltölteni. A honlapon elolvashatja a specifikációt és az ottani adatok függvényében eldöntheti, hogy sort szeretne-e keríteni a vásárlásra.

A kezelése nagyon egyszerű, ezért az üzemeltetése biztosan nem fog gondot okozni. A hatásfoka akár 95% is lehet, ami egészen magasnak mondható. A Zender Comfoair 550 elsőosztályú szűrőkkel van ellátva, tehát képes megtisztítani a levegőt. A cseréjük szerszámok nélkül is könnyen lehetséges. A kondenzvíz elvezetése az alsó részén történik. A fagyvédelmi funkció gondoskodik arról, hogy a megfagyott folyadék ne okozzon problémát a Zender Comfoair 550 esetében. Ennek tükrében biztosan érdemes e típus mellett döntenie.

Print Friendly, PDF & Email