Under Armour cipő szinte mindegyik sporthoz

Under Armour cipő

Az Under Armour brand a kezdetekben a trikókra, felsőkre koncentrált, ahol is olyan termékeket gyártott, amelyekre mindegyik sportot űzőnek szüksége lehet.

A nagy sikert követően aztán terjeszkedni kezdett a cég, megalkotva azon Under Armour cipő változatokat, amelyek futball, amerikai foci, kosarazás és baseball edzéseken is szinte már kötelezőek. Ezen lábbeliknek a története 2006-ban kezdődött, amikor a vállalkozás eljutott arra a pontra, hogy bármelyik sportolót képes volt felöltöztetni tetőtől talpig. A mindenkit megcélzó, Click-Clack nevet viselő új kampány elindításával a cég betört a sportcipők piacára. Itt kezdetben a fejlesztés még csak az amerikai focis Under Armour cipő fajtákat érintette.

A stoplis lábbelik annyira elterjedtek rövid idő alatt, hogy a cipők szegmensében egyből több mint 20%-os részesedésre tett szert a brand az adott esztendőben. Természetesen, ezt látva, a vállalkozás eldöntötte, hogy az Under Armour cipő a baseball, softball és a lacrosse sportágakban is megpróbálkozik a kliensek megnyerésével. Mindez sikerült is.

Print Friendly, PDF & Email