Kategória Webáruház

Az indukciós serpenyő a gyártó kiváló terméke

Indukciós serpenyő

A modern konyha korszerű berendezésekkel kell ellátva legyen ahhoz, hogy a mai háziasszonyok, akiknek elég kevés idejük van sütni, főzni, hamar elvégezhessék a napi ételkészítést.

A reggelit gyorsan elő kell varázsolni, amihez egy indukciós serpenyő nagy segítőtárs, mert a család tagjai sietnek iskolába, munkahelyre, a vacsorát pedig azért, mert a nap végén mindenki éhesen esik be az ajtón. Serpenyőből amúgy is jó, ha több van készleten, hiszen amelyikben a reggeli tojásrántottát készítjük, abban nem sütünk palacsintát és fordítva. Az indukciós serpenyő ára nem magas a homex.hu webáruházban, tehát innen érdemes megvásárolni, akár többet is belőle.

3 réteg márványbevonattal látták el a gyártók, ergonomikus markolata pedig biztonságos fogást garantál, ami nagyon hasznos például a reggeli rohanás idején. Turbó indukciós talp jellemzi, használata gyors és könnyű. Elegáns stílusával az indukciós serpenyő igazán jól néz ki. Gyártója, a Berlinger Haus kiváló munkát végzett ennek a serpenyőnek a megalkotásánál.

Print Friendly, PDF & Email