Kategória Szolgáltatás

Az üzemanyag tartályok tisztán tartása kötelező

Konténerkút árak

A nagyobb építőipari vállalkozások számos járművel és munkagépekkel rendelkeznek. A gépjármű flotta üzemeltetéséhez rengeteg üzemanyagra van szükség. Habár az uzemanyagtartaly.hu weboldalon forgalmazott konténerkút árak meglehetősen magasak, a vállalkozásoknak hosszú távú beruházásként biztosan megéri a befektetést. Érdemes erre komolyan odafigyelni és akár banki finanszírozás keretein belül is beszerezni a konténerkutat.

A konténerkút árak a piaci helyzet alakulása alapján változnak, továbbá attól is függnek, hogy milyen felszereltség jellemzi és mekkora üzemanyagtartályt, szivattyút, tankoló pisztolyt vásárolunk, a biztonsági berendezéseket nem is említve. A konténerkút előnyei között szerepel a könnyű mozgatás, hiszen egy trélerre felrakva bárhová elvihető közúton, akár egy adott munkaterületre is. A megrendelők saját telephelyükön tárolva egyszerűbben és átláthatóbban tankolhatnak.

Természetesen a konténerkút árak mértékét leginkább az üzemanyagtartály mérete, vagyis űrtartalma határozza meg, ami 30000 liter is lehet gázolaj esetén. A további vásárlói igények jelentősen befolyásolhatják a konténerkút árak alakulását. Egy konténerkút esetében a biztonság előbbre való mindennél. Ennek érdekében nélkülözhetetlen a tartályok megfelelő karbantartása, hiszen ezek fokozottan robbanásveszélyes, éghető anyagokat tartalmaznak. A karbantartás részeként, az üzemanyag tartályok tisztítása elengedhetetlen feladat, amit jogszabályi háttér alapján kell elvégezni rendszeres időközönként.

A karbantartó munkálatokat csak az arra jogosult, képzett szakemberek végezhetik. Az üzemanyag tartályok vizsgálatához szükséges a megfelelő szellőzés biztosítása és az arra a célra specializálódott, biztonságos eszközök, szerszámok használata. A tisztítást végző személy mellett mindig kell lennie még 2 főnek, akik felügyelik a munkálatot, így kizárható a baleset veszélye. Az üzemanyag tartályok tisztítása tehát nagyon fontos feladat, hiszen amely cég saját járműparkkal rendelkezik, rengeteg pénzt takaríthat meg, ha tiszta üzemanyagot tankol.

Print Friendly, PDF & Email