Kategória Webáruház

Beköszöntött az alkalmi tunikák ideje!

Alkalmi tunikák

Azt mondják a nyár a szoknyák és a sortok évszaka. Vagy mégsem? Az alkalmi tunikák ellopják a figyelmet rengeteg ruhadarabtól, mert annyira szépek és sokoldalúak.

Elegáns alkalmakra már nem kell a megszokott öltözékekben megjelenni, mert a tunika új lendületet hozott a divat világába. Említettük, hogy sokoldalú, de talán nem is gondolnánk, hogy mennyire. Nagyon jól megy szoknyához és nadrághoz egyaránt, de a hosszabb változatot a merészebbek önmagában is viselhetik. Nemcsak jeles alkalmakra vehető fel, mert egy elegánsabb munkahelyi vacsorán vagy várva-várt randin is tökéletes. Az alkalmi tunikák mindenkin jól mutatnak. Ez nem az a ruhadarab, amihez állandóan behúzott hassal kell járni-kelni, sőt, enni is lehet benne, mert nem domborodik ki azonnal a pocak.

Ez a szempont is számít, hiszen nincs mindenki megáldva tökéletes paraméterekkel, illetve a vékonyaknak sem áll jól a merevség. Igazán szép alkalmi tunikák a noami-store.hu webáruházban is kaphatóak. Legyen az esküvő, osztálytalálkozó vagy elegáns vacsora, ez a ruhadarab mindig telitalálat.

Print Friendly, PDF & Email