Kategória Szolgáltatás

Biztonságot nyújt a kullancs nyakörv

Kullancs nyakörv

A kártevő rovarok ellen mindenki szereti bebiztosítani magát. A kullancs nemcsak az emberre jelent veszélyt, de a kisállatokra is. Legyen az kutya vagy macska, mind ki van téve a fenyegetésnek. Erre jelent a megoldást a kullancs nyakörv, ami átvészel egy egész szezont. Általában 7 hónapon keresztül folyamatosan védi az állatot, ráadásul eredményesen.

Bebizonyított, hogy mialatt az eb viseli a nyakörvet, a kullancsok tényleg nem telepednek meg a bundájában, de még a bolhák sem. Ezzel biztosítja az állat szabad futkározását a természetben, nincs miért aggódni, hiszen rajta van a kullancs nyakörv. Persze kaphatóak egyéb csepegtetők vagy spray termékek a megfelelő védelem érdekében, viszont azokat többször kell alkalmazni.

Egyik sem biztosít védelmet hosszútávon. Mindössze annyi a hátránya, hogy a kullancs nyakörv folyamatosan az eben kell legyen, ezért néha beakadhat, rosszabb esetben pedig elszakad. Ekkor másikat szükséges beszerezni. Természetesen nem hatalmas összegről van szó, ennyi kiadás belefér az eb épségéért cserébe.

Print Friendly, PDF & Email