Cruiser kerékpár a formák és színek szerelmeseinek

Egyedi bicikli

A biciklizés nem mindenkinek jelenti ugyanazt. Van, akinek közlekedési eszköz és azzal jár munkába, bevásárolni, intézni a dolgait, de van olyan is, aki a biciklizés érzését szereti, tekerni a pedált, közben nézelődni, élvezni a természet csodáit vagy a város sokszínűségét.

Ha az utóbbi kategóriába tartozik, akkor Önnek tökéletes választás a Cruiser kerékpár. Ennek a típusnak a neve strandcirkálót jelent, ami utal arra is, hogy eredetileg mire használták. Rövidtávon, kényelmes biciklizésre, amikor nem kell erőből hajtani, rádőlni a kormányra, hanem komótosan lehet haladni, élvezni magát a mozgást. A sebesség nem erőssége a Cruiser kerékpár fajtáinak, de itt nem is ez a lényeg. A külső viszont annál fontosabb, a váz egyedi formája különlegessé teszi ezeket a darabokat.

Ha a webbicikli.hu webáruházban szeretne vásárolni, akkor arra is lehetősége nyílik, hogy saját ízlése szerint tervezze meg kerékpárját, így egy olyan darab tulajdonosa lehet, ami minden szempontból teljesen személyre szabott.

Print Friendly, PDF & Email