Kategória Webáruház

Édesítőszer vagy cukor? Nem egyértelmű a válasz

Édesítőszer vagy cukor

Az egészséges étkezés témája sok vitát szül. Van, aki szerint a változatos étrendben rejlik a titok, mások pedig bizonyos élelmiszerek, alapanyagok kerülését tartják a követendő útnak. Ha pedig arról kérdezünk meg laikusokat és akár hozzáértőket is, hogy édesítőszer vagy cukor, akkor is igen változatos válaszoknak lehetünk szem- és fültanúi.

Orvosok, étkezési tanácsadók között is akad olyan, aki teljesen elutasítja a cukor használatát, de olyan is, aki úgy véli, mértékkel nem okozhat gondot. A hétköznapi emberek véleménye pedig még szélesebb skálán mozog, hiszen saját tapasztalat, számtalan különféle forrásból olvasott cikk és orvosi, szakértői tanácsok alapján is születnek érdekes álláspontok.

Például az egeszsegmagazin.com weboldal által közzétett, édesítőszer vagy cukor témában íródott cikk alapján az derül ki, hogy az édesítőszer nem feltétlenül és nem egyértelműen jobb alternatíva, mint a cukor. Érdemes inkább mindkettőt használni, de természetesen csak mértékletesen, akármelyikről is legyen szó.

Print Friendly, PDF & Email