Egyedien kivitelezett neves törölköző

Neves törölköző

Napjaink tucat-termékeket gyártó világában egyre többen törekednek az egyediségre. Bár az egyedi termékek általában drágábbak, mégis léteznek olyan megoldások, amelyek egy kis egyéniséget csempésznek a sablonos tárgyak közé. Egy neves törölköző vagy bögre változatosságot visz a megszokottba.

A Deniztextil Kft. a kiváló gyártmányú textilek értékesítése mellett, egyedivé teszi az általuk forgalmazott termékeket. A cég kis- és nagykereskedelmi mennyiségben árusít törölközőket, ágyneműket, méterárut, köntösöket, szállodai papucsokat, stb.

A család tagjainak nevével ellátott törölköző nemcsak ötletes és jópofa, de számos gyakorlati előnnyel is jár, hiszen így mindenki tudja, hogy melyik az övé és nem használja a másikét. A neves törölköző személyre szabott hímzéssel akkor is nagyon hasznos, ha a gyermekünk táborba vagy olyan helyre megy, ahol könnyen elcserélődhetnek a dolgok. Ezt a praktikus és egyedi megoldást gyakran választják a cégek, sportegyesületek és focicsapatok, hiszen mindenki szereti a személyre szabott kivitelezést.

Print Friendly, PDF & Email