Kategória Szolgáltatás

Egyszínű, nyakpántos bikini felső

Bikini felső

Ahhoz, hogy nyilvános helyen fürödhessen valaki, legyen szó nőről vagy férfiról, mindenképpen szükséges a megfelelő fürdőruha. A bikini felső kivehető szivacsbetéttel is megvásárolható a budmil.eu webáruházból. Az online üzletben kedvére válogathatja össze a különböző kinézetű felsőket és alsókat. Napjainkban már egyáltalán nem kell ahhoz ragaszkodni, hogy a fürdőruha alsó és felső része ugyanolyan mintázattal és árnyalatban készüljön.

A kékszínű női bikini felső nyakban és hátul megkötős változata kényelmes, esztétikus. Továbbá elmondható róla, hogy a kivehető szivacsos betétnek köszönhetően, sokkal jobb alátámasztást biztosít a melleknek. Valamint nem kell azért szégyenkeznie, hogy a hideg víz vagy a hidegen fújó szél miatt látszani fog az, aminek nem kellene.

A háromszög alakú bikini felső elsősorban fiataloknak ajánlott. Egy szépen kidolgozott alakot a kétrészes fürdőruha nagyon jól ki tud emelni. Aki szeretné a pocakját vagy a széles csípőjét eltakarni, akkor válasszon olyan modellt, amelyiknek a felső része hosszított, az alsó része pedig szoknyaszerűen fodros. A fodrokkal ugyanis el lehet venni a csípőre irányuló figyelmet. A női bikini felső első változata 1946-ban készült el.

A Párizsban megjelenő modern darab a nevét a Bikini-atollról kapta, ami a Marshall-szigetek részét képzi. Sokan monokiniznek a hazai strandokon és a külföldi tengerpartokon. Ez egy olyan típus, amelyiknek nincs felső része. Vagyis a hölgyek csak az alsó részben parádéznak, persze a többi ember örömére. Napjainkban a bikini felső már készülhet olyan anyagból is, aminek nem árt a klóros vagy a kemény víz.

Print Friendly, PDF & Email