Kategória Vásárlás

Ezek az Asso gyerekcipő jellemzői

Asso gyerekcipő

Egyetlen szülő sem szeretné, ha a gyermeke bármiben hiányt szenvedne. Ez azt jelenti, hogy minél jobb minőségű lábbelikkel kell meglepni az apróságokat. Az Asso gyerekcipő átmeneti változatban vehető meg a Macskapitány üzletéből.

Az itteni modellek igazán strapabíróak és kényelmesek. A gyerekek szívesen viselik majd ezeket, a szép színeknek köszönhetően, tehát végre nem kell közelharcot vívni velük a reggeli öltözködésnél. Az Asso gyerekcipő talpa igazán rugalmas, tehát a kicsik rengeteget szaladgálhatnak benne.

A sarka megfelelően alá van támasztva. Attól sem kell félni, hogy egy óvatlan pillanatban elszakad. A gyártására manufakturális keretek között került sor egy családi vállalakozásban. Így fordulhat elő, hogy az átlagosnál sokkal magasabb színvonalat képvisel. 19 és 35-ös méret között lehetséges a megvásárlása.

Az Asso gyerekcipő tépőzárral van ellátva, ezért könnyű a kezelése. Található benne bélés, ennél fogva a kicsik lába egyáltalán nem fázik benne. Az ára megfizethető, tehát tanácsos sort keríteni a megvásárlására.

Print Friendly, PDF & Email