Kategória Vásárlás

A fehérboros pohár jól néz ki

Fehérboros pohár

Az estét könnyen fel lehet dobni egy finom itallal. Ez azt jelenti, hogy a fehérboros pohár nem hiányozhat a családi vagy a baráti összejövetelekről, így pedig igazán stílusos lesz a szervírozás. Azonban, nem egyszerű olyan poharat találni, ami a vevők mindegyik követelményének megfelel.

Nagyon fontos, hogy a szépsége mellett remek legyen a minősége is. Előnyös, ha a fehérboros pohár gravírozott mintával rendelkezik. Így lényegében bármikor jól mutat és az elegánsabb összejöveteleken is szóba jöhet a használata.

Körülbelül 170-270 milliliternyi ital fér bele. Szép, karcsúsított szára van. A kézbe jól illik, mivel ergonomikus a kialakítása. A fehérboros pohár mellett kapható még kehely is, aminek a széle egy kicsit kifelé fordul. A White Crystal weboldalán megnézhető egy videó az elkészítés folyamatáról.

Az ára nem túl magas, ezért érdemes minél hamarabb leadni a rendelést a honlapon. Előnyös, ha egy kisebb készletnyi található belőle otthon, mert így biztosan mindegyik vendégnek jut majd belőle.

Print Friendly, PDF & Email