FIFA 18: ár és megjelenési információk összeszedve itt!

FIFA 18

Azt mondják, hogy az igazán nagy focisták már kisgyerekkoruktól elkezdik rúgni a labdát, így mire 17-18 évesek lesznek, már profi módon játszanak. A mai viszonyoknak köszönhetően nagyon gyorsan ismertté és ünnepelt sztárrá válhatnak, ha játékukkal kissé kiemelkednek, vagy ha folyamatosan sikerül gyártani a gólokat.

Nos, ha valaki nem is szeretné focisztárt faragni gyerekéből, a FIFA 18 videojátékot megvásárolhatja már most számára, hiszen 3 éves korhatár felett már ajánlott. Nem bonyolult, és kicsik tanulási képessége rendkívül gyors, így már ők is elszórakozhatnak vele.

Bár a megjelenését csak szeptember végére harangozták be, de a Konzolok Szervize webáruházban már előrendelhető, méghozzá csekély 16.490 forintért, amibe beletartozik a kiszállítás is. A házhozszállítást a webáruház a megjelenés napján fogja teljesíteni, így a megrendelők már az első napon játszhatnak.

Az itt rendelt játékra 12 hónap garanciát vállalnak, így ha ebben az időszakban valami működési hiba jelentkezik, a problémát díjmentesen orvosolja az említett áruház. Minden idők legsikeresebb sport videojátékának számító FIFA megvásárlásával a Konzolok Szervize 165 pontot ír jóvá a Gamecard kártyára, amit további vásárlások során lehet majd felhasználni.

Sőt, mindazok, akik innen vásárolnak ajándékban is részesülnek: Exkluzív „How to play Fifa” póló, 5 Jumbo Premium Gold csomag -1/hét, 5 hétig, 5 FUT meccs erejéig kölcsönbe kapják Cristiano Ronaldot, emellett az ajándékhoz tartozik 8 Special Edition FUT kit is. Ez az ajándékcsomag azokat illeti, akik PC-re rendelik meg a játékot. Azonban a póló bármelyik platformra megrendelt játékhoz egyaránt jár.

Arra viszont figyelni kell, hogy a megrendelés során a póló méret bejelölése ne maradjon el. Maga a póló a helyes reagálási módot mutatja be négy különböző szituációban. Mindazok, akik már megrendelték és türelmetlenül várják a megjelenés napját, a Konzolok Szervize weboldalán azt is figyelemmel követhetik, hogy még mennyi idő maradt hátra napra, órára, percre és másodpercre pontosan.

Print Friendly, PDF & Email