Fontos lépés az akkumulátor csere

Kiváló akkumulátorok

Lényegtelen apróságnak tűnhet, ha telefonunkat kicsit gyakrabban kell töltenünk, mint korábban, de jól tesszük, ha jelentőséget tulajdonítunk neki. Egy akkumulátor csere megóvhatja készülékünket a nagyobb kártól, bennünket pedig a komolyabb kiadástól.

Ez a művelet előbb vagy utóbb ártól vagy típustól függetlenül minden telefon esetében aktuálissá válik. Előfordulhat, hogy gyengébb minőségű alapanyagokból készült az akksink (és erről, ha nem figyelünk oda a jelekre, nem is szerzünk tudomást, csak amikor már késő), és ez ad okot a beavatkozásra.

De még ha a minőséggel nincs is gond, az elhasználódás egy idő után mindenképpen indokolttá teszi az akkumulátor cserét. Ha nem akarunk egy eldeformálódott készüléket, elrepedt kijelzőt vagy töltő nélkül használhatatlan telefont, tegyük meg a szükséges lépést.

Semmit sem veszíthetünk, ha már a leghalványabb gyanúnk felmerülésekor szervizhez fordulunk segítségért, hiszen egy kisebb összeg, nagyjából fél óra az időnkből, és továbbra is elérhetőek maradunk bárki számára.

Print Friendly, PDF & Email