Szub - szub, szub, szubjektív…

Szolgáltatás

A függönyök kiváló dekorációk is

Tags:

Függönyök

Otthonaink berendezése mindig is fontos feladat és óriási kihívást jelent. Hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetbe élünk, hova megyünk haza és hogyan látjuk nap mint nap otthonunkat. A függönyök kétségtelenül funkcionális és dekorációs célt is szolgálnak.

Az elsődleges szerepüket tekintve nyilvánvaló az árnyékolás, a fényszabályozás, és hogy kintről illetéktelenek ne lássanak be lakásunkba. A függönyök másik fontos megközelítése a dekorációs hatás, ami a legtöbb esetben praktikummal is párosul. Manapság egyre népszerűbb a spagetti függöny használata.

Főleg modern lakások, irodák, bárok dekorálására, és egyéb területek elválasztására szolgálnak, mintegy válaszfal. Nagyon kellemes hangulatot képesek generálni. A dekor függönyök másik csoportját képezik a római vagy bécsi rolók.

Ezek előnye, hogy sokkal kevesebb az anyagszükségletük a hagyományos függönyökkel ellentétben, illetve, hogy jobban érvényesül egy szép textúrájú anyag, mintha behúzva függene az ablak előtt. A japán panelek, merev szerkezetű, tolható, dekorált árnyékolók, kiváló választást jelentenek modern lakásokba.

Print Friendly