Fürdőszobaszőnyeg szett alacsony áron

Fürdőszobaszőnyeg szett
Fürdőszobaszőnyeg szett

Nem jelent gondot, ha valaki széppé szeretné varázsolni a fürdőszobáját, mert erre többféle lehetőség is kínálkozik. Például a Lily Home weboldalán kapható fürdőszobaszőnyeg szett kedvező árért cserébe. Számos típus közül válogathatnak a vásárlók, hiszen a készletben vannak különlegességek is.

A színes, csíkos változat főleg a fehér csempével kirakott fürdőszobában mutathat jól. Vehető még a honlapon pink és szürke fürdőszobaszőnyeg szett is. A szürke változat azért jelenthet különösen jó vételt, mert kevésbé látszanak rajta a szennyeződések.

A pontos méretek fel vannak tüntetve az oldalon, tehát a vevőket nem érik majd meglepetések a rendelést követően. A latex borítású hátoldal gondoskodik az esések elkerüléséről, ezért ebből a szempontból is előnyös lehet a vétel.

A puha, pamut felső rész nem szúrja a talpat, és a hideg ellen is véd. A csomagban van egy nagyobb és egy kisebb kádkilépő is, de akár a WC elé is leteríthető a fürdőszobaszőnyeg szett. Ennek köszönhetően az otthona igazán széppé válhat, és bátran fogadhat vendégeket, az ízléses berendezésnek hála.

Print Friendly, PDF & Email