Kategória Webáruház

A Geberit WC tartály halkan működik

Kiváló Wc Tartály

Igazi prémiumminőség és hosszú élettartam jellemzi a gyártó termékeit. Ez igaz a Geberit WC tartály modelljeire is, amelyeknek a kivitelezése megfelel a legmodernebb szabványoknak, ezért nem fogjuk megbánni, hogyha mellette döntünk. Igazán letisztult, ezért szépen beleolvad a fürdőszobai környezetbe.

A hófehér színe csak növeli a higiénia érzetet ott, ahová felszerelésre kerül. Az öblítő és töltőszelepek egyaránt a tartályban kerültek rögzítésre. A Geberit WC tartály felszerelhető magasra, félmagasra és alacsonyra is, a remek tervezésének köszönhetően.

Tehát nem kell hosszasan keresgélnünk a kategóriák között, ameddig ráakadunk a megfelelőre. A világos fürdőszobák, ahová bejut a napfény, nagyon hangulatosak a természetes fény miatt, viszont ez kárt tehet idővel a műanyag berendezésekben. A Geberit WC tartály azonban ellenáll az UV fénynek, ezért évek után sem kezd elszíneződni, hanem megőrzi a hófehér színét. Öblítés után kevesebb mint 1 perc alatt újratöltődik, ezért ideális nagyobb családok esetében is, ahol gyakoribb a WC használata. Ráadásul nagyon halkan működik a Geberit WC tartály.

Print Friendly, PDF & Email