Kategória Szolgáltatás

Gépkezelő jogosítvány haszna cégvezetőknek

Gépkezelő jogosítvány haszna cégvezetőknek
Gépkezelő jogosítvány haszna cégvezetőknek

Az egyre szigorúbb munkavédelmi szabályzatnak köszönhetően a cégvezetőknek mind nehezebben sikerül megfelelniük ebből a szempontból. Régebben sok építkezési cégnél szakképzetlen munkások irányították az emelőgépeket. Mára ez már a múlté.

Gépkezelő jogosítvány híján teljesen elképzelhetetlen egy ilyen munka elvégzése. Habár akadnak olyan munkások, akiknek birtokában vannak a gépkezelési ismeretek, de nem rendelkeznek hozzá igazoló irattal.

A szabályzat szerint az irattal nem rendelkezők nem kezelhetik a gépet. A cégvezető köteles olyan munkásokat alkalmazni, akik rendelkeznek gépkezelői diplomával, ezért érdemes elvégeztetni velük egy tanfolyamot a szükséges tudás megszerzéséhez. A Transzport Studium rendszeresen indít gépkezelő jogosítvány megszerzését biztosító tanfolyamot. Érdemes kihasználni az ilyen lehetőségeket, hiszen csoportok, illetve cégek jelentkezésénél kedvezmények vehetőek igénybe. Ragadja meg a kedvező alkalmat, és írassa be cége alkalmazottait a tanfolyamra minél hamarabb!

Print Friendly, PDF & Email