Gumis lepedő, volt-nincs bosszúság!

Gumis lepedő

Számtalanszor töltött már hosszú perceket az ágyvetéssel, mert az ide-oda csúszkáló ágyneművel szemben nehéz megnyerni a harcot? Éjszakánként mindig felgyűri maga alatt a lepedőt, ezáltal ellehetetlenítve az éjszaka további felében a pihenést?

Ha a felsoroltakban magára ismer, a gumis lepedő pihenésének kulcsfontosságú tartozékává nőheti ki magát, hiszen pontos rögzíthetőségének hála, megelőzheti vele a nem kívánt éjszakai lepedőigazítást. Termékpalettánkon három alapvető kategória közül választhat.

Az első a 97% pamut és 3% elasztán összetételű lepedők csoportja. Ezt követi az elegáns szatén gumis lepedő. A harmadik pedig a 100% pamutból készült ágyhuzat. Ez a három csoport képviselőjének bármelyike összkomfortos alvást és teljes kényelemérzetet biztosít a használójának, a zavartalan alvás örömét ajánlva ezáltal.

A gumis lepedő praktikus használatot, és ezzel egyszerre szemet gyönyörködtető látványt nyújt, akár a vendégek fogadására készül vele, akár gyerkőce álmait szeretné megóvni az összegyűrt lepedő álomtaszító hatásaitól.

Print Friendly, PDF & Email