Kategória Egészség-életmód

Gumiszalag gyakorlatok ajándék gyakorlófüzettel

Gumiszalag gyakorlatok

Az olyan sporteszközöket, amelyek nemcsak praktikusak, de széleskörű felhasználhatóságuk miatt változatosak is, nehéz megtalálni. A TheraBand segít abban, hogy igényes, minőségi termékek kerüljenek a birtokunkba, ráadásul megfizethető áron.

A többféleképpen kombinálható gumiszalag gyakorlatok garantáltan megmozgatnak minden izmot a testünkön. Mivel különböző színben kaphatóak, bárki megtalálhatja az edzettségi szintjének és erőnlétének leginkább megfelelőt, nemtől és kortól függetlenül. A szalagok 150 cm hosszúak, anyagukat tekintve természetes gumiból készülnek. Hihetetlenül praktikusak, hiszen kis helyen is elférnek, így a táskánkba bedobva bárhová elkísérhetnek minket.

A sporteszköz kiválóan alkalmazható terápiás célokra, otthoni tornára, erősítő gyakorlatok elvégzésére a fitnesztermekben. Az ajándék gyakorlófüzettel pedig a gumiszalag gyakorlatok érthetőbbek és könnyebben elvégezhetőek lesznek a kezdőknek is. Az edzés során Ön úgy erősíti és teszi feszesebbé az izmait, hogy azt szinte észre sem veszi majd.

Print Friendly, PDF & Email