A gyulladáscsökkentő krém fontosabb alapanyagai

Gyulladáscsökkentő krém

Az izomhúzódás olyan probléma, ami egy-két nap alatt magától is elmúlik, ha pihentetjük. Az esetek egy részében azonban izomgyulladás is kialakulhat, ezért ha lehetőségünk van rá, nem árt kezelni. Az egyszerű gyulladáscsökkentő krém is nagyon hatásos lehet.

Másra nincs is szükség általában. Ezek a készítmények nemcsak izomgyulladás esetén segítenek, hanem az ízületi gyulladásokat, reumás panaszokat is enyhíthetik. A modern gyógyászatban egyre gyakrabban tűnnek fel az ősi népi módszerek.

Számos olyan természetes készítményt állítanak elő, amelyek a népi gyógyászatban is alkalmazott növényeket veszik alapul. Ezen növények kivonatát használják a gyulladáscsökkentő krém készítésére is.

Az aloe vera, a kamilla, a körömvirág és még sok más növény tartalmaz olyan hatóanyagokat, amelyeknek szerepük van a fájdalomcsillapításban, a gyulladáscsökkentésben és még a fertőtlenítésben is. Ezek felhasználásával kiváló gyulladáscsökkentő krém állítható elő, amelyik könnyen felszívódik és szinte azonnal hat, ugyanakkor a mellékhatásoktól sem kell tartani.

Print Friendly, PDF & Email