Kategória Webáruház

Ha a sícipő cserére szorul

A sícipőre érdemes különös gondot fordítani

A kellemes nyár után, lassan már határozottan érezzük, hogy közeledik a tél, hiszen egyre hidegebb van, rövidülnek a nappalok, hosszabbodnak az éjjelek és egy-egy türelmetlen üzletvezető már a karácsonyi díszeket is kezdi becsempészni az termékei közé.

A tél közeledésével már a síszezon sem várat sokat magára, lassan előkerülhetnek a sílécek, a sícipő. Persze meglehet, hogy egy pár kelléket ki kell cserélni, mert már eléggé elnyűtt vagy a mérete nem megfelelő. A sícipő jó, ha alapos megfigyelés alá kerül, hiszen nagyon fontos, hogy tökéletes legyen, mind méretben, formában, mind minősében. A gyenge vagy elnyűtt sícipő megnehezíti a siklást és komoly sérüléseket is vonhat maga után.

Ha úgy gondoljuk, hogy ideje újat vásárolni, egy pár dologra érdemes lesz odafigyelni. Az egyik a méret. Zoknival érdemes felpróbálni és nem kell a gyerek esetében sem nagyobbat venni, hiszen az a sízés élményén rontana. A méret mellett fontos a lábforma, illetve a testsúlyt is számításba kell venni, ha azt akarjuk, hogy a sícipő tökéletes legyen.

Print Friendly, PDF & Email