Kategória Webáruház

Hogyan dolgozik a Husqvarna robotfűnyíró?

Husqvarna robotfűnyíró

Egyre többen jönnek rá arra, hogy bizonyos gépeknek hála, a fűnyírás végre lehet nyugodt, gyors és teljesen hatékony is. Ebben segíthet a Husqvarna robotfűnyíró, amelyik minden olyan kertben megállja a helyét, ahol nagyobb pázsit található.

Egy kisebb teljesítményű robot egy kis vagy közepes családi ház kertjébe való. A nagyobb teljesítményre képes Husqvarna robotfűnyíró pedig még egy 9 ezer négyzetméteres területet is képes kiválóan gondozni. A masina a határoló kábelek megfelelő kialakítása révén akár egészen bonyolult kialakítású kertekben is tökéletesen dolgozik. A Husqvarna robotfűnyíró intelligens jellegére utal, hogy az első bekapcsolást követően először is nem csinál egyebet, csak feltérképezi a terepet. Ez aztán rendszertelennek tűnő mozgást végez, amikor is kialakítja magában a munkaterület térképét.

Majd a Husqvarna robotfűnyíró továbbra is ide-oda mozog és egyes területekhez többször is visszatér mindaddig, amíg el nem éri a kívánt fűmagasságot. Gyakran csak néhány milliméter füvet vág le, viszont beállítása alapján naponta vagy kétnaponta nyír le egy területet.

Print Friendly, PDF & Email