Kategória Webáruház

Hogyan funkcionáls a nagynyomású kompresszor?

Ganzair aggregátorok

Annyi fajta áramfejlesztő vehető meg manapság, hogy sokan nem is tudják eldönteni, hogy melyik lehet az a modell, amelyik biztosan minden igényt képes majd kielégíteni. Mivel azonban manapság fontos a mobilitás, a hordozható aggregátorok bizonyulnak a leginkább felkapott fajtáknak.

Az ilyen jellegű masinák teljesítménye 10 és 14 kW között mozog. Ez már bőven képes fedezni egy kisebb háztartás energiaigényeit. Ha azonban nem akar a tulaj egyszerre mikrohullámú sütőt és porszívót használni, ennek a teljesítménynek a töredéke is elég lehet. Világos hát, hogy a beszerzéskor mindig tudnia kell a vevőnek, hogy a kelléket mire is fogja használni.

Szerencsére a webshopokban az aggregátorok termékeknél, a képek mellett vagy alatt van egy leírás is, amiben részletes infó van arról, hogy mit is tud a gép. Akármik is a felhasználási körülmények, lényeges, hogy az áramfejlesztő teljesítménye az üzemeltetni kívánt fogyasztók összteljesítményénél lehetőleg 25 %-al magasabb legyen. Aki ezt észben tartja, biztosra veheti, hogy a teljesítményt tekintve nem lesz gondja a tartozékkal.

Az aggregátorok számos változatának a forgalmazásával foglalkozik a ganzair.hu oldalon is megtekinthető cég. Az online felületen a nagynyomású kompresszor is megrendelhető. Itt számos ilyen modell a dugattyús működési elvre épül. Ez pedig megegyezik a normál olajkenésű dugattyús kompresszorokéval, vagyis a sűrítő hengerben alternáló mozgást végző dugattyú által kifejtett munkán alapul.

Mit is kell érteni ez alatt? Nos, ekkor a nyitott szívószelepen keresztül beáramlik a gáz a szerkezetbe egészen addig, amíg a dugattyú az alsó holtpontra ér. A felfele történő mozgáskor a szívószelep bezáródik, az eddig zárt állapotú nyomószelep kinyílik, és az összesűrített levegő kiáramlik a töltővezetékbe, majd a nyomástartó edénybe.

Miért ajánlott komolyan elgondolkozni a nagynyomású kompresszor megvételén? Kétségtelen, ha a vásárló a Ganzair mellett dönt, akkor egy olyan eszközt kap, amelyik több évig gondmentesen helytáll. A termékekről, szolgáltatásokról és árakról még többet meg lehet tudni a fent említett honlapon.

Print Friendly, PDF & Email