Hová kerüljön a szennyeskosár?

Minőségi szennyeskosár

A lakberendezés terén mindenkinek van elképzelése a családban. Általában a fürdőszoba eléggé behatárolt terület a lehetőségek szempontjából, így kreatívnak kell lenni, hogy hová kerüljön be például a szennyeskosár vagy a felmosó vödör.

Ilyenkor érzi az ember, hogy az óvodában nem hiába játszott az építőkockákkal, hiszen szinte ugyanezt kell eljátszania egy panel fürdőszobájában is. Ekkor szoktak jönni az ötletes megoldások. Ha nincs arra lehetőség, hogy a szennyeskosár a földön foglaljon valahol helyet, akkor akár egy polcra is felkerülhet a mosógép fölé, vagy a fürdőszobaajtó elé is kitehető. „A szükség törvényt bont”, ahogy szokták mondani. Ha csak a fürdőszobájuk a kicsi, de a lakás többi szobája nagy, akkor egy-egy kisebb szennyes kosarat be lehet csempészni úgy a szobákba, hogy az ne tűnjön fel annak, aki először jár ott.

Ezzel a gyerekek is megtanulhatják már kiskorukban, hogy az elhasznált ruháikat a szennyeskosár mélyébe tegyék, és ne szanaszét hagyják a lakásban, illetve ezáltal a lakásban is nagyobb rend tartható.

Print Friendly, PDF & Email