Koktélos pohár a finom italokhoz

Koktélos pohár

Karácsonykor mindenki megkóstol néhány finomságot. Nincs ezzel semmi gond, hiszen ez az időszak erre való. A koktélos pohár nagy segítséget jelent az ízletes italok elkészítésénél. Mindegyik típushoz másfajta alakú ivóalkalmatosság való.

A vásárlásra többek között a White Crystal weboldalán lehet sort keríteni. Itt rengetegféle változat áll a vevők rendelkezésére. Kisebb és nagyobb méretben is szóba jöhet a rendelés. A koktélos pohárnak gyönyörű a díszítése.

Akár Swarovski kövekkel kirakott formában is megvásárolható. Létezik olyan típusa, amelyiknek csavart alakja van. Ez különösen jól mutat a szilveszteri ünnepi asztalon. Az ára bőven megfizethető, tehát érdemes a weboldalon leadni a rendelést. Szett formájában kell megvenni. Mindenkinek elnyeri a tetszését a művészi formáinak köszönhetően.

Gyönyörűen csilingel a koccintás során. A koktélos pohár csillogása feltűnően szép, hiszen jó minőségű alapanyagokból készült. Remek ötletnek bizonyulhat a hozzáillő díszdoboz megrendelése, mert így sokkal egyszerűbben tárolható.

Print Friendly, PDF & Email