Kompresszorok a BTK Kft. kínálatából

Kompresszor
Kompresszor

Mielőtt rátérnénk, hogy a btkkft.hu webáruházban milyen kompresszorokat találhat a vásárló, foglaljuk össze, mi is tulajdonképpen a kompresszor? A kompresszor tulajdonképpen nem más, mint egy erőgéppel meghajtott gép, ami növel egy gáz nyomását, és ezzel egy időben csökkenti annak térfogatát. Hasonló működéi elven alapul, mint a szivattyú, mindkettőnek az a feladata ugyanis, hogy növelje a közeg nyomását, és mindkettő képes egy csövön keresztül a közeget szállítani. A különbség a kompresszor és a szivattyú között annyi, hogy a szivattyúk folyadékkal, míg a kompresszorok összenyomható gázzal dolgoznak.

A BTK Kft. kompresszorai nélkülözhetetlenek. Azok számára is hasznosak, akik csupán barkácsolással, otthoni, házkörüli teendőkkel foglalkoznak, és azok számára is akik mindezeket a munkákat ipari jelleggel űzik.

Ilyen hasznos kompresszorok például a dugattyús kompresszorok, amelyek számtalan területen felhasználhatók. Különböző teljesítménnyel szereltek, így azok is tudják hasznosítani őket, akik kőkemény ipari célra használnák, mert a két hengeres, 10 lóerő teljesítményű villanymotorral szereltek már számos ipari területen megállják a helyüket, mint az autóipar, asztalosipar, építőipar. Természetesen megtalálhatók a kisebb teljesítményű kompresszorok is, 1-10 lóerős, 1 vagy 2 hengeres, olajos vagy olajmentes, közvetlen vagy ékszíjhajtású, hangszigetelt, robbanómotoros, fogászati kompresszorok, amelyek 55-882 liter/perc teljesítménnyel dolgoznak.

Emellett a csavarkompresszorok is megtalálhatók a webáruházban, amelyek az igen kemény, akár 24 órás  igénybevételnek is nagyszerűen megfelelnek, magas hatásfok és megbízhatóság jellemzi őket, amit számos területen lehet hasznosítani.

Fontos megjegyezni, hogy a komplett kompresszor kínálat mellett találunk minden típushoz kiegészítőket, alkatrészeket, amelyek nélkülözhetetlenek a hosszú távú, stabil működéshez. Bővebb információért keressék fel a BTK Kft. weboldalát.

Print Friendly, PDF & Email