Könyv a forgatókönyvírás rejtelmeiről

Forgatókönyvírás

Elgondolkodott már egy Hollywood-i szuperprodukció nézése közben azon, hogy mégis miképp készülhetett a szeme előtt pergő film? Most megtudhatja a legérdekesebb filmes kulisszatitkokat, a forgatókönyvírás rejtelmeibe bevezető, Syd Field által írt könyvből, ami most akciós áron rendelhető és vásárolható meg a Cor Leonis internetes oldaláról.

Nagyon sokan kedveljük a filmeket, az izgalmas történeteket és akadnak olyan emberek is, akiknek gyermekkori vágyuk volt a színészi, rendezői vagy épp forgatókönyvírói pálya. Kevesen helyezkedtek el azonban felnőttként ezekben a szakmákban, habár sokan szerelőként, tanárként, mérnökként vagy éppen pékként is érdeklődnek a filmek titokzatos világa iránt.

Nekik szól Mr. Field könyve! A forgatókönyvírás egy írói tehetséget, sok figyelmet és szorgalmat igénylő szakma, amiben nagyon kevesen futnak csak be komoly karriert. A legelismertebb írók, mint amilyen Syd Field is volt, komoly megbecsülésnek örvendenek és egy-egy sikeres film után hatalmas összeget vihetnek haza.

Print Friendly, PDF & Email