Kategória Szolgáltatás

Kutyaeledel a megfelelő táplálkozásért

kutyaeledel
Kutyaeledel

Házi kedvenceink szeretnek ízletesen táplálkozni. A jó tulajdonosnak pedig kötelessége megismerni a száraz kutyaeledel minősítéseket, hogy ne tévedjen annak kiválasztásnál. A kiegyensúlyozott étrend nemcsak az embereknél, hanem a kutyáknál is fontos, legyen az egy svájci juhászkutya vagy vizsla, esetleg olyan kisebb termetű eb, mint a pomerániai törpe spitz.

A fehérje, a szénhidrátok, a zsírok, a vitaminok és a nyomelemek napi arányának hiánya a kutyaeledelben, az állat aktivitásának csökkenéséhez vezethet és súlyos esetekben a betegségek kialakulásának fő oka is lehet. A megfelelő táplálkozás hozzájárul a négylábú barátja egészségéhez, hosszú életéhez és vitalitásához.

A piac hatalmas választékkal látja el a gazdikat a különböző gyártóktól származó takarmányok terén. Egy kezdő kutyatenyésztőnek mindig nehéz dönteni az egyedülálló és utánozhatatlan kutyaeledel kiválasztásáról, ha a kedvencéről van szó, mivel minden gyártó a saját termékét nyilvánítja a legjobbnak és a legegészségesebb típusnak.

Print Friendly, PDF & Email