Látogassuk meg Velence nevezetességeit!

Velence nevezetességei

Amikor utazásra, kirándulásra készülünk, indulás előtt érdemes utánanézni, hogy melyek a kiszemelt hely látnivalói, mikor és hogyan lehet ezeket meglátogatni, illetve nem árt legalább egy hozzávetőleges útitervet készíteni, hogy egy fontos helyszín se maradjon ki.

Ha a szerelmesek városában szeretnénk eltölteni egy pár napot, Velence nevezetességei egy pillanatig sem hagynak majd unatkozni. Maga az egész város olyan hangulattal rendelkezik, amely percek alatt elvarázsolja az embert. Érdemes időt szánni arra is, hogy egyszerűen csak átadjuk magunkat az ott uralkodó egyedi atmoszférának, és kifejezett cél nélkül sétáljunk vagy gondolázzunk ebben a páratlan városban.

Ez a tapasztalat mindenkinek egy örök színfolt marad a lelkében. Velence nevezetességei közül mindenképpen érdemes megtekinteni a Szent Márk teret, az itt található Szent Márk Székesegyházat, a Campanilet, ami egykor harangtorony volt, ma pedig a város legmagasabb épülete, de nem szabad kihagyni a Pátriárka Palotája vagy a Libreria impozáns épületét sem.

Print Friendly, PDF & Email