Kategória Webáruház

Mindenkit lenyűgözött az új Xbox One gép

Xbox One gép

Amikor valaki megveszi a legújabb videojáték konzolt, szinte el se tud szakadni a képernyő elől. Van, aki a Xbox One gép beszerzését követően szabadságot vesz ki, beteget jelent vagy épp nem megy iskolába, egyetemre.

Ez érthető is, ugyanis ez páratlan játékélményt, magával ragadó játékokat és felfedezetlen virtuális világokat, kalandokat kínál. Az Xbox One gép néhány óra használat után könnyedén az ember legjobb barátja lehet, amitől csak nehezen akar megválni. Aki úgy akarja eltölteni a szabadidejét, vagy az egész napját, hogy közben maximálisan kiélvezi a game-k nyújtotta látványvilágot, akkor a legjobb helyen jár, amennyiben az Xbox One gép típus megvásárlását vette fontolóra. A sokak által már ismert Microsoft évek óta mindent elkövet annak érdekében, hogy Xbox One gép live élménye verhetetlen és egyben felejthetetlen legyen, illetve fel tudja venni a versenyt a PlayStation-nel. Aki kipróbálta a legújabb generációs Microsoft változatot, alátámaszthatja, hogy ez sikerült Bill Gates-nek és a csapatának. A globális vállalkozás közel háromszázezres szerverparkot üzemeltet annak érdekében, hogy mind a live, mind a felhőben történő műveletek akadálytalan, gyors futtatása megvalósulhasson.

Jogosan merülhet fel egyesekben a kérdés, hogy erre valóban szükség van? Kétségtelen, hogy igen, ugyanis több milliós felhasználói létszámmal büszkélkedhet a dollár milliárdokat érő vállalat. Az exkluzív játékokat felvonultató Xbox One gép olyan paraméterekkel büszkélkedhet, amelyek szinte kézzel fogható világgá formálják a videojátékokban megtestesülő jeleneteket.

Print Friendly, PDF & Email