Kategória Webáruház

Natúr szappan shea vajjal

natúr szappan
natúr szappan
Natúr szappan

A nem megfelelő tisztítószerek sok bőrproblémát okozhatnak, gyakran még a bőrgyógyászok sem jönnek rá, hogy mi a gond oka, csak felírják a kezelést. Gyakorlatilag mi magunknak kell rájönnünk arra, hogy a vegyszeres készítmények helyét a natúr szappan foglalja el és akkor semmiféle baj nem lesz.

Ugyanakkor ezekből is nagyon sokfajta található meg a piacon és egyáltalán nem mindegy, hogy milyet szerzünk be. A dorkaszappan.hu webáruház kecsketejes natúr szappan típusait érdemes választani, hiszen ezek magas színvonalat képviselnek. Nemcsak hagyományos illatok, hanem izgalmas és egzotikus hozzávalók is belekerülnek a termékekbe. Egyik különlegesség a shea vajjal gazdagított natúr szappan, ami egyesíti magában a simogató shea és a tápláló kecsketej előnyös hatásait.

A kecsketejes szappanokban hámlasztó alfa-hidroxi savak tápláló A- és B-vitaminok, esszenciális zsírsavak és ásványi anyagok találhatóak. Tehát, ha nem akarja, hogy bőrproblémákkal kelljen küzdenie, akkor válassza a natúr szappant!

Print Friendly, PDF & Email