Szub - szub, szub, szubjektív…

Szolgáltatás

Online információkért lépjen be az OKJ honlapjára!

Tags: ,

Keresse fel őket itt

Az OKJ Oktatóközpont egy olyan lehetőséget kínál, amivel nagy előnyre tehet szert, ha éppen állást keres. Nem kell mást tennie, csupán keresse fel őket itt a http://www.okjoktatokozpont.hu/kapcsolat/ honlapon, a kapcsolatfülre kattintva található telefonszámon vagy e-mail címen!

Ha vagyonőri állást szeretne betölteni, akkor ajánlott az OKJ Oktatóközpont által biztosított képzést elvégezni. Céljuk, hogy az átlagosnál kimagaslóbban képzett vagyon- illetve biztonsági őröket képezzenek. A tanfolyamot igyekeztek úgy kialakítani, hogy az ára mindenkinek elérhető legyen, még úgy is, hogy a képzést sokéves tapasztalattal rendelkező oktatók végzik.

Ha arra kíváncsi, hogy mik szükségesek a képzés elkezdéséhez, akkor keresse fel őket itt a következő linkre kattintva: http://www.okjoktatokozpont.hu/tanfolyamok/! De ugyanitt megtalálja a szükséges információkat a fegyvervizsgáról is, hogyha az is érdekli. A tanfolyam elvégzése után, biztos lehet abban, hogy megtanult mindent, amire szüksége lehet az adott szakmával kapcsolatban.

Print Friendly