Online információkért lépjen be az OKJ honlapjára!

Keresse fel őket itt

Az OKJ Oktatóközpont egy olyan lehetőséget kínál, amivel nagy előnyre tehet szert, ha éppen állást keres. Nem kell mást tennie, csupán keresse fel őket itt a http://www.okjoktatokozpont.hu/kapcsolat/ honlapon, a kapcsolatfülre kattintva található telefonszámon vagy e-mail címen!

Ha vagyonőri állást szeretne betölteni, akkor ajánlott az OKJ Oktatóközpont által biztosított képzést elvégezni. Céljuk, hogy az átlagosnál kimagaslóbban képzett vagyon- illetve biztonsági őröket képezzenek. A tanfolyamot igyekeztek úgy kialakítani, hogy az ára mindenkinek elérhető legyen, még úgy is, hogy a képzést sokéves tapasztalattal rendelkező oktatók végzik.

Ha arra kíváncsi, hogy mik szükségesek a képzés elkezdéséhez, akkor keresse fel őket itt a következő linkre kattintva: http://www.okjoktatokozpont.hu/tanfolyamok/! De ugyanitt megtalálja a szükséges információkat a fegyvervizsgáról is, hogyha az is érdekli. A tanfolyam elvégzése után, biztos lehet abban, hogy megtanult mindent, amire szüksége lehet az adott szakmával kapcsolatban.

Print Friendly, PDF & Email