A partedli hasznos termék

Hasznos partedli

Erre a praktikus termékre minden kisbabás családnak szüksége van, mivel az első időszakban a picik csakis olyan táplálékokat fogyasztanak, amelyek mindenképp foltot fognak hagyni.

A jól kiválasztott partedli optimális nagyságban rásimul a gyermek mellkasára és hasára. Manapság nagyon sokféle formában, színben és anyagban vásárolhatóak meg a szebbnél-szebb darabok. Sőt, még egyedi tervezésűeket is készítenek az ezzel foglalkozó cégek. Ezeket kérheti kisbabája fényképével, valamint érdekes kis szöveggel egyaránt. A műanyagból készült kellék lényegesen sokkal hasznosabb a textiltől, mivel könnyebben lehet tisztítani.

Viszont, a két anyag együttese még kiválóbb, mivel így nem gyűrődik össze, illetve a kifolyó, kiömlő ételeket hatékonyan felfogja. A partedli esetében érdemes több darabot beszerezni, mivel a picik minden étkezéskor összekenhetik magukat és az öltözéküket. Így míg az egyik szárad, addig a másikat használatba veheti. Tehát, a partedli minden szempont szerint tökéletes és hasznos is.

Print Friendly, PDF & Email