Kategória Webáruház

Segítenek ellazulni a kirakós játékok

A játék egy olyan foglalatosság, ami végigkíséri az egész emberiség életét. A kirakós játékok minden korcsoportnak kellemes időtöltést ígérnek. Segít az ellazulásban, összehozza a barátokat, a családtagokat a nyaraláson vagy esetleg egy szabad hétvégén. Nem kényszerből művelik, hanem önként, szabadon választott örömteli időtöltés és minden korosztályt képes magával ragadni.

A szülők mindig próbálnak a csemetéjük életkorának megfelelőt választani, amivel a picik könnyen megbirkóznak. A kicsiknek mindig örömforrást és kihívást jelent egyszerre egy új, színes puzzle. Általa felfedezik a világot, megismernek addig nem látott dolgokat, ezek pedig mind az előre haladásban és a tanulásban segítik őket. A személyiségfejlődés nagyon hatékony eszköze lehet, ugyanis önuralomra tanítanak a kirakós játékok. Fejlesztik az akadálymegoldó készséget, a memóriát. Nagyon fontos szerepük van az érzelmi fejlődésben, a kapcsolatteremtésben. Vannak olyan kirakós játékok, amit többen is játszhatnak egyszerre. Játék közben hamarabb lehet új barátokat szerezni és a már meglévőkkel jobban összecsiszolódni.

A felnőtteknek feszültségoldó tevékenységként szolgál, hiszen segít kikapcsolódni egy nehéz hét vagy nap után. A darabok besorolása és összeillesztése figyelmet és összpontosítást igényel, így fejleszti a formafelismerő képességet. A kirakós játékok többféle színben, terjedelemben és nehézségi csoportban érhetőek el. Minden játszani vágyó felnőtt vagy csöppség meglelheti a legalkalmasabbat, amire szívesen szán időt és élvezettel lát hozzá a puzzle összepászításához.

Print Friendly, PDF & Email