Kategória Szolgáltatás

Sötétzöld árnyalatú smaragd tuja

Smaragd tuja

A virágok és a különböző növények kiválasztása rendkívül fontos, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az adott fákat, gyümölcsfákat, zöldségeket és virágokat mivel párosítja. A virágoskertekbe remek kiegészítő a rózsa, ami minden virág közé tökéletesen illik. A smaragd tuja kifejezetten közkedvelt növénynek számít, hiszen a legtöbb kertben lehet vele találkozni.

A különleges növény hosszú alakja minden kertbe jól illik, ráadásul szépen megnyírva a kerítés mellett is elfér. A tuja dekorációs értéke igen magas, ráadásul az évszakok változásával a kinézete sem változik, mivel örökzöld növényről van szó. A megyeriszabolcskerteszete.hu weboldalon többféle növényről találhat leírást, amelyek mindenféle információt tartalmaznak a különböző termékekről. A smaragd tuja télen, amikor a hótakaró alatt van, akkor gyönyörűen mutat rajta a fehér lepel.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a növénynek bármilyen baja lenne hosszútávon, ha hó éri. A honlap szakembereitől is kérhet tanácsot a megfelelő növény kiválasztásához. A smaragd tuja dús és jó vízáteresztő képességű talajon érzi magát a legjobban. Amennyiben az Ön kertjében nincs megfelelő minőségű talaj a különböző növényeknek, akkor a humuszréteget le kell szednie, valamint vissza kell töltenie termőfölddel.

A sötétzöld árnyalatú smaragd tuja kellemes illatú, hiszen a fenyőre emlékeztet. Amennyiben tömött és sűrű térelválasztót szeretne a kerítése mellé, akkor célszerű a smaragd tuja mellett döntenie. A növényt szorosan egymás mellé is lehet helyezni, így át sem lehet majd látni rajta. Ez a fajta tökéletes megoldás a bámészkodó szomszédok ellen.

Print Friendly, PDF & Email