Szállításnál előnyös az autó csomagtartó tálca

Ford Mondeo csomagtértálca

A gyors és egyszerű közlekedés érdekében szinte minden családban van egy gépjármű. Ez azonban nem csak a személyek szállítását teszi lehetővé, hanem azt is, hogy jelentős terheket, csomagokat vigyünk. Azonban ha gyakran szállítunk valamit, akkor nem árt a Ford Mondeo csomagtértálca jelenléte. Ez a termék egy rendkívül hasznos kiegészítő, ami számos esetben megóvja a gyári szőnyeget, amit amúgy igen nehéz tisztítani. A gyártók rájöttek, hogy nagy igény van arra, hogy egy plusz betét kerüljön a csomagtérbe, hiszen itt gyakran találhatók olyan anyagok, amik kiömölve tönkretehetik a kárpitot.

A Ford Mondeo csomagtértálca minden esetben méretpontos, és magas széllel rendelkezik. A megvásárlása nem nehéz feladat, mert azt egyszerűen, néhány kattintással elvégezhetjük a gumiszonyeg.eu oldalon. Anyagát tekintve kétféle lehet. Az egyik egy merevebb PVC anyag, ami igen jól ellenáll a szerves oldószereknek, benzinnek, gázolajnak, de még a savaknak is.

Természetesen, a Ford Mondeo csomagtértálca nem feltétlenül kell kitéve legyen ezeknek, de sosem tudhatjuk, hogy mi ömlik ki hátul. Általában csak víz, gyümölcslevek, esetleg valamilyen étel az, amit el kell takarítani. Az autó csomagtartó tálca éppen ezért magas peremmel rendelkezik, hogy a folyadék biztosan ne szivárogjon le róla. Igaz, hogy attól még minden összekoszolódik, ami a tálcán található, de ez legyen a legkevesebb gondunk. A másik anyag, amiből az autó csomagtartó tálca készülhet, egy TPE, vagyis Termoplasztikus Elasztomer elnevezésű anyag.

Ennek sajátossága, hogy rugalmasabb, mint a PVC társa, és így könnyebben kivehető. Ha gyakran szállítunk árut, vagy csak bevásárolni járunk autónkkal, akkor mindenképpen érdemes gondoskodni arról, hogy biztosan ne folyjék semmi sem szét, hiszen ennek a kitakarítása fáradságos és akár költséges munka is lehet. A jól megválasztott autó csomagtartó tálca hosszú időn keresztül szolgálja igényeinket, így semmi esetre se kapkodjuk el beszerzését. Válasszunk megfontoltan, és ne feledjük, első szempont mindig a jó minőség, és csak ezt követi az ár!

Print Friendly, PDF & Email