Kategória Webáruház

Utazásra termett a Wizzair kabin bőrönd

Divatos táskák akciós áron

Ezt a témakört mindig nagy dilemma övezi. Mik azok a dolgok, amiket fel lehet vinni a repülőre és mekkora bőröndöket engedélyez az adott légitársaság?

Manapság nagyon sok mindenki utazik WizzAir-el, ezért a taskagaleria.hu termékei közül nem maradhatott ki a Wizzair kabin bőrönd, amit egész nyugodtan megpakolhatunk olyan dolgokkal, amelyeknek a használata engedélyezett a repülő fedélzetén. A méret egyáltalán nem mindegy, mert az is előfordul, hogy emiatt kell elhalasztanunk az utazást, mivel nem engednek fel a csomagjainkkal a repülőre.

Ezt a kellemetlenséget könnyen el lehet kerülni a Wizzair kabin bőrönddel, aminek a használata ezen kívül még számos előnnyel jár együtt. A többzsebes kialakításnak köszönhetően, bőven elfér benne minden, amire csak szükség lehet az utazás alkalmával.

A Wizzair kabin bőrönd cipzárja, illetve zárja elég nagy megterhelésnek van kitéve az utazás során, éppen ezért strapabírónak számítanak ezek a részek is. Alaposan meg lehet tömni a Wizzair kabin bőröndöt, nem kell attól félnünk, hogy egy váratlan mozdulat után egyszer csak szétpattan a cipzár.

Print Friendly, PDF & Email