A vízálló parketta ma már elérhető

Vízálló parketta

Otthonunk padlózata sok szempontból fontos tényező. A tartósság, kopásállóság, szín és dizájn mindenkinek meghatározóak. Ma már lehet keverni a burkolattípusokat. Fürdőszobába például nem érdemes laminált típust tenni.

Azonban létezik több vízálló parketta rendszer, ami kiválóan alkalmazható a fürdőben. Mielőtt nekiesnénk a válogatásnak, érdemes tisztázni egy kérdést. Alkalmas a fürdőszoba a leendő padló telepítésére? A vízálló parketta akkor működik megfelelően, ha a fürdőszoba szellőztetése megoldott. Nem elég az ajtó megléte. Legalább még egy ajtó vagy ablak szükséges, hogy elég levegő tudjon beáramolni. Ha ez megvan, érdemes még a vízhálózat épséget ellenőrizni, ne legyen rosszul bekötve a mosógép, ne áztassa el a padlót adott esetben.

Ezután lehet telepíteni a vízálló parketta rendszert. Ha nem talál megfelelő ár-érték arányú megoldást, létezik egy Magic Floor vízálló parketta is, ami tökéletes szintetikus utánzata a hagyományos fának, így ezek tökéletesen megállják a helyüket és az árúk is sokkal kedvezőbb.

Print Friendly, PDF & Email