A babzsákfotel házilag feljavítható
A babzsákfotel házilag feljavítható

Egyszer minden bútor elveszti formáját, tartását. Ez alól a babzsákfotel sem kivétel. De ne csüggedj: a babzsákfotel házilag is feljavítható, ha veszít eredeti tartásából. Eleinte lehet, hogy kicsit nehéz lesz, mert a kis polisztirol gyöngyök mindenfelé elszóródhatnak.

Ismered az érzést, amikor már két hete lebontottad a karácsonyfát, de még mindig találsz tűlevelet a lakásban? Hasonlóra számíts, de egy kis gyakorlással könnyen bele lehet jönni. És még szórakoztató is! A Huppanj Bele oldalán megrendelheted a töltőanyagot, így a babzsákfotel házilag való feltöltése gyerekjáték lesz.

Olvasd el figyelmesen az információkat, majd mérd fel a helyzetet. Ahogy a weboldalról is kiderül, a különböző méretekhez, eltérő mennyiségű gyöngyöcske kell. Miután kiszámítottad, hogy a tiédhez mennyi kell, a honlapon megtalálod a rendeléshez szükséges információkat.

Kérdés esetén vedd fel a kapcsolatot a Huppanj Bele dolgozóival. Elérhetőségüket megtalálod az oldalukon. Ezután már tényleg csak egy lépés, hogy foteled újjá szülessen. Ezzel megúszod azt, hogy új bútort kelljen venned. Egyszerűen és kedvező áron öltöztetheted új köntösbe kedvenc ülőalkalmatosságodat. Kell ennél több? Huppanj bele régi-új székedbe már ma!