Ki az, aki ne tudná, hogy milyen gyalog elvégezni a bevásárlást? Senki sem szeret cipekedni, de olykor mégis szükséges több mindent venni, így a bevásárlókocsi mondhatni kötelező kellék. Általában kétféle vásárló létezik, az egyik mindennap a bolt közelében jár és be-beszalad a legfontosabb dolgokért.

Ezzel szemben, a másik csak hetente, kéthetente, esetleg havonta megy bevásárolni, de akkor szinte magával viszi a polcok tartalmát. Amennyiben az utóbbihoz tartozunk, akkor nem elég a műanyag szatyor, hiszen szükség lesz egy extra táskára. Igen ám, de itt jön képbe a cipekedés és a folytonos hátfájás, amit csak egy eszközzel lehet elkerülni: a bevásárlókocsival.

Tény és való, hogy sokan banyatanknak csúfolják, azonban valójában nagyon hasznos eszköz. Végre nem kell több szatyrot vegyünk, hanem mindent a kocsiba pakolhatunk. Innentől kezdve csak arra kell figyelni, hogy a nehéz dolgokat tegyük az aljára, a puha és törékeny termékeket pedig a tetejére, ellenkező esetben nem jutnak épségbe haza.