Matrac
Matrac

Az ágybetét vásárlásánál fontos megnézni annak a szerkezetét is. A pontos, rugalmas rugózat tartja meg az egész testet. Az alvás közben fellépő folyadékveszteség kétharmadát szívja be, ezért a higiéniai szempontokra is figyelni kell. Fel kell szívnia, ahhoz, hogy a felületét szárazon tartsa. A szövetréteggel borított matrac egy fedőréteggel rendelkezik.

A szőtt szövet megfelelően engedi át a levegőt és a nedvességet is. Ha lehet, akkor kerüljük el a műszálas változatokat. A matrac megfelelő szellőzőrendszerrel is kell, hogy rendelkezzen. Egy matrac vásárlása hosszú távú befektetésnek számít. A minimális matrac hosszát úgy szokták kiszámolni, hogy a személyes magassághoz még húsz centimétert számolnak rá.A Cardo matrac többféle modellt is gyárt, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ágybetétet. Az egyoldalas, alacsony fejvégű ágyakhoz a Crystal matracokat tudjuk ajánlani. A három zónás rugós Shape matracok egészségesebb alvást biztosítanak. A masszív termékek közül a C777 matracot mutatjuk be. Cardo Tech 1600 rugózatot és acél élkeretet tartalmaz. A C888 típus Pillow Top rétege extra lényelmet nyújt.

Az emlékező habbal töltött Waltz matracban szintén van külső kényelmi réteg. A zsinóros fogantyúkkal kényelmesen lehet szállítani is ezeket a matracokat. A gomb szellőzőnyílással sokkal jobban érhető el az, hogy a matrac megfelelőképpen levegőzzön. A kétoldalú Compact matrac az egészséges alvást segíti. Kellemesen támasztja alá a testet. A Slim matrac az alapvető igényekre fekteti a hangsúlyt. A bio matrac latex és kókusz összetevőkkel elégíti ki mindazok kívánságát, akik ragaszkodnak a természetes kialakításokhoz.