Önnek is gondot okoz, hogy a telefonját nap mint nap túl sok külső hatás éri, mint a kosz, por, víz, a folyamatos esések számát pedig már meg sem bírja számolni?

Egyáltalán csodaszámba megy, hogy a kütyü még működik? Ebben az esetben remek alternatíva lehet a CAT S41 okostelefon. Ugyanis a Caterpillar termékek híresek a törhetetlenségükről, na meg persze ezzel arányosan rendkívül hosszú élettartamukról. Viszont ne gondoljuk azt, hogy ezért cserébe nem lesz túlzottan okos a mobil.

Az Android alapon működő telefonok viszonylag sok extrával rendelkeznek. A fent említett példány, a CAT S41 egy 5” kijelzővel lett felszerelve, aminek felbontása 1080*1920 pixel.

Ez pedig még filmnézésre is könnyedén használható. A strapabíró mobil 3 GB RAM-mal van megerősítve. Lényegében ez felel a telefon gyorsaságáért, amire egyáltalán nem lehet panaszunk. Amelyik tulajdonság pedig szinte bárkit levesz a lábáról, az a CAT S41 hihetetlenül erős akkumulátora. Az 5000 mAh ugyanis nagyjából 38 óra beszélgetést tesz lehetővé.