Bizonyára sokat hallott már a különféle potencianövelő szerekről és azoknak hatásairól. Ennek eredményeként Ön is tart a vényre kapható szerek tömeges mellékhatásaitól? Nos, a Dragon Power természetes alkotóelemeinek köszönhetően, ezektől a kellemetlen, nem kívánt tünetektől teljességgel megszabadulhatunk.

A potencianövelő szerben a különféle anyagok között találkozhatunk a maca, a fűrész pálma, a panax ginseng, valamint a rhodiola rosea lignum rhodium növénnyel. Ezeknek köszönhetjük, hogy a szer képes garantáltan hatni szinte mindenkinél. A Dragon Power márkába tartozó Classic kapszulát elegendő a kívánt aktus előtt 20-40 perccel bevenni. Lényegében szinte azonnal hat, a megadott intervallumban.

Az impotencianövelő tulajdonképpen a véráramlást segíti elő, hatva a péniszben található szövetekre, valamint erekre. Azonban kevesen tudják, hogy nemcsak az impotenciával küzdő férfiaknak lehet segítségére a Dragon Power, amit a sárkány erőnek is neveznek, hanem a korai magömlés megelőzésére is kiemelkedő lehet.

Habár a mellékhatások mentessége miatt, szinte mindenkinek ajánlott a Dragon Power szedése, a gyártók mégis elhelyeztek egy figyelmeztetés blokkot a garantált hatások, valamint az összetevők ismertetése mellett. Ebben kikötik, hogy a 18 év alattiaknak, a szív- és érrendszeri problémákkal, valamint a rossz közérzettel rendelkezők, depresszív állapotban lévő személyeknek a potencianövelő szer szedése kimondottan tilos. A gyógyszeres kezelés alatt állóknak pedig, használat előtt érdemes egyeztetniük a kezelőorvosukkal.