fogyasztasmero
Fogyasztásmérő

Elege van már abból, hogy mindig kellemetlen meglepetések érik, amikor megérkeznek a számlák? Vessen véget ennek a fogyasztásmérő segítségével! Ennek köszönhetően bármikor megnézheti, hogy eddig mennyi áramot fogyasztott. Ez különösen abban az esetben lehet fontos, ha a klímát és a tűzhelyet is a villamos hálózatról üzemelteti.

Nem csupán a költségeket követheti nyomon, hanem a teljesítményt, a feszültséget, a frekvenciát és az üzemidőt is. A fogyasztásmérő abból a szempontból is hasznos, hogy figyelmezteti Önt a túlterhelődésre. Ezzel pedig megelőzheti a komolyabb üzemzavarokat és baleseteket. Ezen kívül arról is információt szerezhet, hogy mekkora a minimális és a maximális fogyasztása.

A beszerzésre a muszeroazis.hu internetes áruházban nyílik lehetősége. Itt nem kerül sokba a fogyasztásmérő, hiszen kb. 5-6 ezer forintos árért cserébe már megrendelhető az internetről. Lehet még kapni egy komplett vezeték nélküli szettet is, aminek az ára kb. 18 ezer Ft. A két kisebb készülék néhány napon belül átvehető a raktárkészletnek köszönhetően.

A szett esetében nagyjából 5-8 munkanapot kell várni a csomag megérkezésére. A fogyasztásmérő igen sokáig üzemképes marad, tehát jó befektetést jelent a megvásárlása. A kijelzőjéről egyszerűen leolvashatóak az adatok. A háttérvilágításnak köszönhetően még egyszerűbb a tájékozódás. A kiszállításért nem kell sok pénzt fizetni, ezért érdemes előnyben részesíteni az internetes vásárlást. A webshopban lehetősége nyílik a termékek alapos összehasonlítására is.