A hasizomgép jól megdolgoztat
A hasizomgép jól megdolgoztat

A kockás has mindenkinek az álmaiban szerepel, de sajnos nagyon sokat kell dolgozni érte, hogy meg is valósuljon. A Tunturi vagy Powerline hasizomgép jó partner lehet férfiaknak és nőknek egyaránt a mindennapi edzésekben.

A szakemberek is tudják, hogy a has megdolgozására kiemelt figyelmet kell fordítani, így összetett edzéstervet is kialakíthatunk, aminek az eredménye rövid időn belül láthatóvá válik. A hasizomgép nemcsak a hasat, hanem a hátat is megdolgoztatja, mert nem lenne jó, ha sérv alakulna ki a komoly, egyoldalú igénybevétel miatt. A megfelelő bemelegítés a hobbi szintű sportolás előtt is nagyon fontos, mert egy izomszalagnak a megsérülése nagyon sok fájdalommal jár. Természetesen mindenkinek szimmetriában kell gondolkodnia, amikor alakformálásra adja a fejét, hiszen a test minden részére alapos figyelmet kell fordítani.

A hasizomgép nagyszerű kiegészítése lehet a mindennapi mozgásnak és a kockás has elérésében is kiváló segítséget jelent. Valósítsa meg álmait és éljen egészségesen!