Általánosan elterjedt tény, hogy a nőknek roppant nehéz bármiféle meglepetést, ajándékot vásárolni, aminek tulajdonképpen több oka lehet. Az olyan tradicionális ajándék ötletek nőknek, mint a virágcsokor, esetleg a bonbon már rég kimentek a divatból.

Természetesen, amire ezek után mindenki gondol, az nem más, mint a parfüm, ami tényleg egy kitűnő ajándék lehet, ezzel szemben hatalmas rizikófaktort rejt magában. Hiszen, amennyiben nem ismerjük tökéletesen az illető ízlését, illetve parfümkészletét, óriási melléfogás is lehet a dologból. Hasonlóképpen működik az ékszerekkel is.

Tulajdonképpen ezáltal azt láthatjuk, hogy a kisebb apróságok lehetnek tökéletes ajándék ötletek nőknek. Szóba jöhet például a nyuszi mamusz, ami elképesztő cukiságával és kényelmes puhaságával garantáltan leveszi majd a lábáról a hölgyet. Emellett utolérhetetlennek bizonyulhat még a LED sminktükör, ami powerbankként is funkcionál egyben. A naponta sminkelőknek szinte kész áldás ez a tükör, hiszen még a sötétben is remekül használható.