A kitűnő felszereltség remek ár-érték aránnyal párosul. Ezt a szuperfegyvert vetette be a szlovák gyártó a vásárlók ellen, akik úgy tűnik, hogy ráharaptak a csalira. A Kellys bringa minden kategóriában kapható, a gyerektől a felnőttig, az MTB-től a cruiserig, ezért kizárt, hogy ne találnánk meg, amire szükségünk van egy bicikli kapcsán.

Sokakban felmerülhet a kérdés a különféle márkák árazásaival kapcsolatban, hogy miért olcsóbb az egyik, a másik pedig miért drágább, amikor ezen is, azon is Tektro, Shimano, Sram, alkatrészek találhatóak?

Ez csak egy néhány példa a népszerűbb gyártók közül. A válasz az adott alkatrészek gyártási technológiájában és minőségében keresendő. Nyilván más anyagösszetételű alkatrészre van szükség egy sportolásra, kemény terepre szánt MTB, esetleg DH bringa esetében, mint a városi közlekedéshez tervezett modellhez.

A Kellys pedig éppen ebben olyan jó. Remek szetteket állít össze, amitől a bringák úgy suhannak, mint az álom, az árak mégsem érik el a csillagos eget. A váz kialakítása pedig a Kellysre jellemzően teljesen egyedi.