A kézi fémkereső a biztonsági szakembereknek számára is hasznos
A kézi fémkereső a biztonsági szakembereknek számára is hasznos

A fémkeresés igen kedvelt szórakozása sok kalandvágyó embernek. Számukra nem a meggazdagodás a cél, hanem a felfedezés öröme hajtja leginkább a kincsvadászokat. Az igazi profik felszerelésében helyet kap a kézi fémkereső is, ami segít a fémtárgy pontos helyének a meghatározásában.

Ezt olyankor érdemes bevetni, amikor nem túl nagy területet szeretnénk átfésülni, hanem egy kis helyen szeretnénk megállapítani az adott fémtárgy pontos helyét.

Az úgynevezett pinpointer funkcióval is rendelkező kézi fémkereső sok esetben azt is megmutatja, hogy milyen mélyen van a tárgy a talajban. Ez a készülék azonban számos dologra alkalmas még. Ezért nemcsak a kincsvadászok veszik nagy hasznát ennek a berendezésnek.

A lakás felújítása során is jól jön, ha meg kell keresni a falban a vezetékeket. A kézi fémkereső hatalmas segítséget jelent a biztonsági szakembereknek a fémérzékelős beléptető kapuknál, amilyeneket a repülőtereken is láthatunk. Tehát, ez több szempontból is hasznos szerkezet, vagyis megéri az árát.