A lábtörlő takarítása
A lábtörlő takarítása

Otthon is fontos, de egy irodában, egy üzlet helyiségben talán még inkább lényeges, hogy a lábtörlő tiszta legyen. Talán lényegtelennek tűnik ez a kis kiegészítő, de az ügyfél bizony először a lábtörlőt látja meg, mikor belép az irodájába, márpedig ha az koszos, sáros, egyszóval ápolatlan, akkor ez első benyomás, ami oly fontos, nem lesz túl szerencsés.

A hatékony, mindenre kiterjedő iroda takarítás Budapest városában csapatunk által adott, Önnek csak ajánlatot kell kérnie és semmire nem lesz semmi gondja, az eredmény kifogástalan lesz, ebben biztos lehet. Ha viszont mégis saját maga végezné el a munkát, akkor arra ügyeljen, hogy a lábtörlőt semmiképp ne hagyja ki, hiszen mint említettük minden lábtörlő árulkodó jele az ajtó túloldalán élő tulajdonos egyéniségének, és stílusának.

Az irodák, irodaházak legtöbb esetben, az elegánsan szürke, konzervatív sablonosságot képviselik, bár ez természetesen nem kötelező. A lényeg a tisztaságon van! Bár az esős, lucskos évszakokban több gondot kell fordítani a lábtörlő takarítására, a tavasz beköszöntével se legyen figyelmetlen. Az egyszerű gumi lábtörlőket egyszerűen lerázva, leseperve, langyos vízzel áttörölve máris tiszta lábtörlőt kap.

A filcből készült lábtörlőkkel más a helyzet, mivel lerázás és lesöprés után érdemes azt porszívóval is letisztítani. A szálak közé ragadt sarat pedig egy közepesen kemény kefével eltávolítani, majd bő vízzel átmosni, végül vízszintesen megszárítani.

A fonott nád lábtörlők esetében a portalanítás az első lépés, majd egy puha, nedves kefével tisztítsa meg azt a szennyeződésektől. Fontos, hogy ne csak nedvesen, hanem de időnként szobai-, virág-permetezővel is óvja, mivel így elkerülhető a szálak töredezése. Az általunk biztosított, alapos iroda takarítás Budapesten (korrekt áron) mindent természetesen elvégzi Ön helyett!